Уелнес център

Уелнес Центърът е проектиран с идеята да достави физически, психически и душевен релакс, предлагайки широка гама от терапии, процедури и съоръжения в успокояваща атмосфера. Ако желаете да се поглезите, докато сте на почивка, тогава ви предлагаме да посетите Уелнес центъра, където ви очакват класически европейски спа ритуали, както и процедури, вдъхновени от Ориента.

Хамам

Освежете тялото и ума си с традиционна турска баня. Започнете с ободряващ скраб за тяло, за да премахнете мъртвата кожа и да я предразположите за придобиване на по-дълбок и дълготраен тен. След това се насладете на внимателно третиране с мека ароматна пяна и масаж за почистване от токсините и стимулиране на тъканите.

Сауна

На разположение на гостите са финландска сауна и арома сауна с натурални етерични масла. Позволете на деликатните аромати да ви отделят за минути от ежедневието и в съчетание с лечебния ефект на сауната, да извлечете максимален благотворен ефект.

Кнайп пътека

Дъното на пътеката е покрито с малки камъчета, които оказват масажиращо действие върху стъпалата, а в стените са монтирани хидромасажни дюзи. При преминаване по пътеката се стимулира кръвообращението и оросяването на крайниците, подсилва се имунитета. Намаляват се подуванията и чувството за тежест, успокояват се съществуващите болезнени усещания и се повишава общият тонус

Парна баня

Докато релаксирате в парната баня, водните пари се разпръскват в уютната зала и оказват благоприятен ефект върху централната нервна система и кожата. Процедурата има релаксиращ и тонизиращ ефект. Температурата варира от 45 ° C до 55 ° C с висока влажност на въздуха. След парната баня кожата е почистена и може по-лесно да абсорбира полезните съставки на използваната от вас козметика. Подобрява се метаболизмът и еластичността на мускулите.

Масажи

Естествените продукти и пълния релакс ще ви накарат да се чувствате по-добре от всякога. Изберете своя вид масаж от богатата гама терапии. Почувствайте отпускащия ефект на ревитализиращ масаж или се насладете на красивия блясък на кожата след нежен скраб и влезте в състояние на пълно блаженство. Нашите масажисти и терапевти са професионалисти с богат опит, които ще се погрижат да се почувствате преродени и тонизирани.

Джакузи

На разположение на гостите са две джакузита, намиращи се в Уелнес центъра, които се предлагат като част от ревитализиращи и романтични програми за двойки или безценни забавни семейни моменти.

Салон за красота

За финални щрихи, в салона за красота, опитни консултанти ще ви предложат разнообразна гама от разкрасителни процедури и фризьорски услуги.