Спорт & Забавления

Мултифункционално

Спортно игрище

За любителите на спорта, а и за професионалистите, на разположение е игрище за футбол, баскетбол и волейбол. Гостите на комплекса могат да практикуват и любимия тенис на корт (нужна е резервация). Други възможности за спорт са дартс, тенис на маса, колоездене, фитнес, йога, пилатес, зумба и т н.

Вечерна анимация

Основен акцент в развлекателната програма са вечерните шоута, които се провеждат на голямата амфитеатрална сцена. Хотелските аниматори и гостуващи изпълнители ще представят атрактивни акробатични програми, комедийни представления, танцови и музикални спектакли, които ще ви пренесат в близки и далечни дестинации. Настроението е гарантирано а Бар Анимация е на една ръка разстояние.

Детска анимация

Забавни игри, тематични дни, много танци и игри – дните а малчуганите ще бъдат изпълнени със смях и приключения. Детският клуб е глътка въздух и за родителите, които могат да намерят време за себе си, поверявайки децата на нашите аниматори.

Спортна анимация

Дните в Невис Ризорт предлагат множество възможности за участие в организирани спортни активитети и забавни игри край басейните. Включете се в състезанието по дартс, боча, стрелба с лък или в някоя от разхлаждащите коктейлни игри.

Фитнес център

В Невис Ризорт ще намерите всичко необходимо за Вашите редовни тренировки, за да се чувствате тонизирани по време на почивката си.