Сплаш & Басейни

Водните площи в Невис Ризорт предлагат мечтаната прохлада в горещите летни дни.

Водни пързалки

За любителите на силните усещания и адреналина, комплексът предлага три големи водни пързалки.

Комбинация от класическа „Черна Дупка“ преминаваща в скоростно спускане, последвано от повторно издигане, което прелива в допълнителен ускорителен отсек. Прилагат се ограничения за височина и килограми. Атракцията е подходяща за гости над 130 см и с тегло от 60 кг до 120 кг. Спускането се осъществява само с единичен ринг. Дълбочината на приемния басейн е 120 см.

Едно приятно и вълнуващо предизвикателство за вашите сетива и издръжливост. Пързалката е от затворен тип, а играта на светлините в нея и острите завои повдигат нивото на адреналина и спират дъха ви. Прилагат се ограничения за височина и килограми. Атракцията е подходяща за деца и възрастни над 90 см и с тегло до 120 кг. Спускането се осъществява само с единичен ринг или двоен ринг.

Тази екстремна пързалка е предизвикателство и тест за смелостта на всеки, като заедно с това предлага вълнуващо и забавно изживяване. Тя е от типа „боди слайд“ и изисква спускане без ринг, по гръб, спазвайки строго указаната позиция. Атракцията е подходяща за деца и възрастни над 130 см и с тегло до 120 кг.

Детска Сплаш Зона

Детският комплекс разполага с мултифункционален воден атракцион, който предлага множество от забавления и неслучайно наричаме приключенски остров. Зонат е разделена на две части – едната подходяща за по-големи деца, а другата насочена към по-малките любители на водните атракции и игри.

Основен басейн

Най-големият басейн е разположен в най-високата точка на комплекса, в непосредствена близост до основния ресторант, ресторант Таверна и снек бара. За децата е предвидена специална секция, а най-малките от тях могат да се забавляват в бебешкия басейн.

Релакс басейн

Релакс басейнът е мястото, където гостите могат да се насладят на хармония и тишина, прелиствайки списание или любима книга. Релакс барът е на разположение с богат избор разхлаждащи и освежаващи напитки и коктейли.

Закрит басейн

В по-хладните дни през Май и Септември гостите на Невис ризорт могат да разпуснат в закрития басейн – част от уелнес зоната на хотела.