За Децата

Невис ризорт е комплекс, проектиран по начин, осигуряващ максимален комфорт за семейства с малки и големи деца.

Мини клуб

От Юни до Август гостите могат да поверят децата си (3-12 г) на нашите висококвалифицирани детски аниматори в специално проектирания детски клуб. Тук възможностите за ирга са неизчерпаеми, а децата - винаги усмихнати.

Мини диско

Всяка вечерна програма на голямата сцена задължително започва с весела детска дискотека. Всички малки гости са поканени да участват и да се забавляват, заедно с аниматорите и талисманите на хотела.

Детски бюфет

Семейната концепция на комплекса е силно залегната в храненето. За децата е обособен специален детски бюфет в основния ресторант. Там те ще открият полезна, вкусна и разнообразна храна, презентирана по забавен начин.

Baby lounge

Слънчевите бани край басейна могат да се окажат изтощителни както за родителите, така и за най-малките дечица. Затова, в непосредствена близост до основния басейн се намира т. нар baby lounge – тук можете да преповиете бебетата, да ги приспите за следобедна дрямка в удобните кошарки или да ги оставите да поиграят.

Детска площадка

Игрите на открито са задължителна част от щастливото детство. В Невис ризорт откритите площи са сигурни и обширни. Детската площадка е разположена точно в центъра на комплекса, в близост до детския клуб и е прекрасно място за забавления.

Стая за игри

Стая с игри и забавления е мечта за много деца. В Невис ризорт сме помислили и за тях. Тук ще намерите най-различни развлечения за деца и родители.